Hos Helms TMT sidder vi klar til at hjælpe
Telefon +45 99 28 29 30

Lave modeller

Hvis du har behov for en minilæsser til opgaver under trange forhold, vil du finde dette her interessant. Schäffer SLT modellerne er designet specielt til brug ved smalle passager og lav loft højde. Modeller med totalhøjde fra kun 189 cm og bredde fra 89 cm er de mindste modeller nogle af de mest kompakte minilæsser man kan finde på markedet med godkendt FOPS-Bøjle. Tilmed fås de mindste af modellerne også med lukket kabine, derfor kalder vi dem ”redskabslæssere” da de kan kombineres med masser forskelligt udstyr og med mange redskaber.

Schäffer 2024 SLT
 • 3 cylindret Kubota
 • 25 hk
 • 1.750 kg
Se mere
Schäffer 2028 SLT
 • 3 cylindret Kubota
 • 25 hk
 • 1.800 kg
Se mere
Schäffer 2345 SLT
 • 4 cylinder Kubota
 • 45 hk
 • 2.200 kg
Se mere
Schäffer 3550 SLT
 • 4 cylinder Kubota
 • 50 hk
 • 2800 kg / 3000 kg med kabine kg
Se mere

I over 60 år har Schäffer udviklet læssere til individuelle behov, heraf minilæssere i mere end 40 år. Vore kunders tilfredshed har gjort os til dem vi er i dag: en af de allerstærkeste og mest succesrige udbydere af mini-, hjul- og teleskoplæssere på markedet nogensinde. Hver eneste dag frembringer Schäffer nye individuelle løsninger. Hver enkelt Schäffer-læsser er en syntese af mange års erfaring kombineret med lysten til nyopfindelser. Vore produkter sætter den højest mulige standard for pålidelighed og lang levetid. Med lavere omkostninger i løbet af den totale anvendelsesperiode og med endnu større ydeevne, sikkerhed og kørekomfort i en lang årrække.

Kompaktklassen af minilæssere hører til blandt Schäffers mest succesrige serier nogensinde. Disse minilæssere blev konstrueret og udviklet til at skulle kunne yde det optimale på trang plads. Schäffers minilæssere er kendt for at være stærke alsidige maskiner som er ekstremt manøvredygtige og er praktisk talt uundværlige i maskinparken. Minilæssere er velegnet til tunge løft og transport, men kan generelt bruges til mange forskellige arbejdsopgaver i både landbrug og erhverv.

Der er stor vægt på pålidelighed og ergonomi. Vi står ligeledes også for kompromisløs sikkerhed og lave driftsomkostninger. Dermed dækker alle minilæssere netop behovet hos kunden inden for landbrug, industri, havebrug og anlæg, hestehold samt inden for byggebranchen. Et bredt udvalg af ekstra udstyr og redskaber gør, at minilæsserne er så universelle.

Indenfor landbruget bliver minilæssere typisk brugt til kvægbrug, hvor store mængder gødning og grovfoder skal maureres rundt og håndteres hver dag. En minilæssere er stort set uundværlig hvis du driver et landbrug og kan spare dig mange arbejdstimer. Det er ekstremt vigtigt, at minilæssere bliver manøvrede rundt med omtanke for ikke, at føreren, mennesker, dyr eller bygninger omkring kommer til skade – i tilfælde af at minilæsseren tipper eller vælter. Alle minilæssere har forskellige tyngdepunkter alt efter dit behov. En minilæssere med et lavt tyngdepunkt er en fordel og er at anbefale.

Knæk styring:
En minilæsser med knækstyring, at maskinerne kan komme rundt, og er særligt velegnede til at kunne arbejde under meget sværere forhold uden, at beskadige underlaget på byggepladsen. Alle minilæssere kan udstyres med ekstra udstyr som gør, at maskinerne kan matche netop dit behov.


Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.