Hos Helms TMT sidder vi klar til at hjælpe
Telefon +45 99 28 29 30

Schäffer

Schäffer har i høj grad været med til, at den knækstyrede læssemaskine har afløst den skridstyrede minilæsser både i landbruget, hos entrepre-nører, anlægs-gartnere, stutterier, minkfarme, forlystelses-parker, kommuner osv. Schäffer har et bredt program af robuste maskiner med lave driftsomkostninger både indenfor traditionelle læsse-maskiner og teleskoplæssere.
Hvad leder du efter?

Minilæssere

Udforsk

Hjullæssere

Udforsk

Lave modeller

Udforsk

I over 60 år har Schäffer udviklet læssere til individuelle behov, heraf minilæssere i mere end 40 år. Vore kunders tilfredshed har gjort os til dem vi er i dag: en af de allerstærkeste og mest succesrige udbydere af mini-, hjul- og teleskoplæssere på markedet nogensinde. Hver eneste dag frembringer Schäffer nye individuelle løsninger. Hver enkelt Schäffer-læsser er en syntese af mange års erfaring kombineret med lysten til nyopfindelser. Vore produkter sætter den højest mulige standard for pålidelighed og lang levetid. Med lavere omkostninger i løbet af den totale anvendelsesperiode og med endnu større ydeevne, sikkerhed og kørekomfort i en lang årrække.

Kompaktklassen af minilæssere hører til blandt Schäffers mest succesrige serier nogensinde. Disse minilæssere blev konstrueret og udviklet til at skulle kunne yde det optimale på trang plads. Schäffers minilæssere er kendt for at være stærke alsidige maskiner som er ekstremt manøvredygtige og er praktisk talt uundværlige i maskinparken. Minilæssere er velegnet til tunge løft og transport, men kan generelt bruges til mange forskellige arbejdsopgaver i både landbrug og erhverv.

Der er stor vægt på pålidelighed og ergonomi. Vi står ligeledes også for kompromisløs sikkerhed og lave driftsomkostninger. Dermed dækker alle minilæssere netop behovet hos kunden inden for landbrug, industri, havebrug og anlæg, hestehold samt inden for byggebranchen. Et bredt udvalg af ekstra udstyr og redskaber gør, at minilæsserne er så universelle.

Indenfor landbruget bliver minilæssere typisk brugt til kvægbrug, hvor store mængder gødning og grovfoder skal maureres rundt og håndteres hver dag. En minilæssere er stort set uundværlig hvis du driver et landbrug og kan spare dig mange arbejdstimer. Det er ekstremt vigtigt, at minilæssere bliver manøvrede rundt med omtanke for ikke, at føreren, mennesker, dyr eller bygninger omkring kommer til skade – i tilfælde af at minilæsseren tipper eller vælter. Alle minilæssere har forskellige tyngdepunkter alt efter dit behov. En minilæssere med et lavt tyngdepunkt er en fordel og er at anbefale.

Knæk styring:
En minilæsser med knækstyring, at maskinerne kan komme rundt, og er særligt velegnede til at kunne arbejde under meget sværere forhold uden, at beskadige underlaget på byggepladsen. Alle minilæssere kan udstyres med ekstra udstyr som gør, at maskinerne kan matche netop dit behov.


Forhandlere

Her kan du finde et kort over vores samarbejdspartnere der forhandler dette brand.
Se alle forhandlere

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.